burme kolekcija

Burme znak savršenstva

Zadovoljiće i najizbirljivije, zato budite radoznali i zavirite i vidite koje smo to nove modele burmi pridodali već postojećoj bogatoj kolekciji naše zlatare. Burme su nakit koji će na Vašim rukama stajati čitav život.

I opet se vraćamo burmi

Zatvoren krug, oličenje samog Boga u nama i oko nas, materijalni dokaz večne ljubavi, nema zakletva pred nama samima, kao i pred drugima. Našli smo nekog, koga ćemo voleti i poštovati. Burma taj divni, sjajni krug, nalik Suncu, a ono je izvor sveg života, zaslepljujuća svetlost, koju baš zato ne možemo a da ne poštujemo.

Tom toliko željenom predmetu na našoj ruci. Burma znači, da smo sreli na životnoj stazi nekog, ko je nas tražio. Važan osećaj, koji traje kroz život, kao i sama burma.

Ne nose svi burmu

Neko je čuva u posebno napravljenoj kutiji za nju. Burma je poznata od davnina. Zaista je sama ideja izuzetna i, eto, traje kroz vekove. Burma, naš svakodnevni, obavezni deo, koji svakog trena podseti da nekog volimo, da je sreća što smo se sreli. Burma, sjaj na domalom prstu, kao mali i stalni izvor energije, hrane  i ljubavi za našu dušu, a ljubav je najveći pokretač svih kreativnosti.

Taj mali predmet, najčešće skovan od zlata ili srebra, mnogo znaci svakoj odrasloj osobi, koja je pred životnim zadatkom da nađe sebi saputnika. Svoju lepotu ima narukvica, kao i prsten, ali burma ipak drži prvo mesto. Bilo da se nosi na desnom ili levom domalom prstu, ima isto značenje,isti je simbol. Kažu da je verenički prsten ,,prethodnica,, burmi ili da je prsten čuvar domalog prsta, dok na njemu ne zasija burma.

Burma, znak da smo u životu zaokružili jedan period, postigli nešto važno.